Connectivitat
La connectivitat ens permet relacionar-nos amb altres aparells. Els audiòfons de gamma alta en tenen de tres classes:
a- Connectivitat entre els dos audiòfons: la comunicació binaural serveix per millorar la coordinació entre aparells i per la informació espaial. La tecnologia que permet aquest intercanvi d´informació es basa en la inducció magnètica de camp pròxim, que permet un intercanvi d´informació de fins a 21 vegades per segon amb un consum d´energia mínim.
b- Connectivitat amb altres aparells: la connexió sol ser per ones de Bluetooth a una freqüència de 2,4 GHz, amb un abast de diversos metres.
La majoria d´aparells necessiten un dispositiu intermedi per enllaçar-los amb els audiòfons. Els i-Phones nous tenen connexió directa.
Es pot fer servir telèfons intel-ligents, telèfons de sobretaula, ordinadors, televisors, equips de música, comandaments a distància i micròfons,
c- Connectivitat amb internet: és la més nova. S´ha desenvolupat la comunitat IFTTT (If This Then That). Són una sèrie d´aplicacions realitzades per diferents fabricants que es descarreguen al mòbil. D´internet va al mòbil i del mòbil a l´audiòfon. Les aplicacions poden ser moltes: avisar quan hi ha la pila baixa de l´audiòfon o algú truca al timbre de la porta de casa, obrir els llums quan entrem amb el cotxe, .... Els límits estan encara per descobrir.
Connectivitat amb smartphones, tablets, ordinadors, TV, equips de música, ...
Connectivitat directa amb I-Phones i I-Pads
Connectivitat amb internet a través de IFTTT (If This Then That)
Imatges cedides per l´empresa Oticon